Kadın Güreşçiler İsveç'teki Turnuvaya Hazırlanıyor

Son Güncelleme:

Kadın Milli Güreş Takımı, İsveç'te yapılacak Uluslararası Graffing Turnuvası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadın Milli Güreş Takımı, İsveç'te yapılacak Uluslararası Graffing Turnuvası için hazırlıklarını sürdürüyor.


Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada, 6 Şubat'tan bu yana Yalova'da kampta bulunan milli takımın, teknik direktör Efrahim Kahraman yönetiminde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Kahraman, "Burada kamp yapmamızın sebebi İsveç'teki Uluslararası Graffing Turnuvası. 2017 bizim için çok başarılı bir yıl oldu. Çıtamız yükseldi ve hiçbir zaman düşürmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.


Asıl hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu aktaran Kahraman, şunları kaydetti:


"Bu yıl da biraz dolu geçecek. Akdeniz Oyunları var, 23 yaş altı kategorisinde Avrupa Şampiyonası İstanbul'da olacak. Macaristan'da, 22-28 Ekim'de Dünya Şampiyonası var. Tabii onlar için de hazırlıklarımız sürüyor."


İsveç'e 16 Şubat'ta hareket edecek milli takımda yer alan 10 sporcu ve sıkletleri şöyle:


50 kilo: Evin Demirhan


53 kilo: Aysun Erge


55 kilo: Bediha Gün


57 kilo: Mehlika Öztürk


59 kilo: Elif Jale Kızılırmak


62 kilo: Derya Bayhan


65 kilo: Aslı Tuğcu


68 kilo: Buse Tosun


72 kilo: Burcu Üğdüler


76 kilo: Yasemin Adar

Kaynak: AA