Mansur Yavaş'tan Mahir Polat'a Geçmiş Olsun Mesajı
Son Güncelleme:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşayan tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesini değerlendirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
(ANKARA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşayan tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine ilişkin paylaşımda bulundu.
Yavaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Tutuklu yargılamanın istisna olduğu hukuk sistemimizde, Mahir Polat hakkında sağlık durumu gözetilerek verilen ev hapsi kararını geç de olsa doğru yönde atılmış bir adım olarak değerlendiriyorum. Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Mahir Polat'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Adaletin, insan haklarının ve vicdanın üstün geldiği bir Türkiye umuduyla…"
Kaynak: ANKA