Mudanya'da Turist Bereketi
İstanbul'dan 1 Haftalık Karadeniz Turuna Çıkan 450 Yolcu ve 262 Mürettebatlı Turist Gemisi Mudanya'ya Demir Atınca İlçe En Hareketli Günlerinden Biri Yaşadı.
İstanbul'dan 1 haftalık Karadeniz turuna çıkan 450 yolcu ve 262 mürettebatlı turist gemisi Mudanya'ya demir atınca ilçe en hareketli günlerinden biri yaşadı.
İstanbul'dan kalkarak Karadeniz turuna çıkan Doçland marka yolcu gemisi dün turunu tamamladı. Sinop Limanı'ndan İstanbul'a hareket eden gemi bugün sabah saatlerinde Mudanya Limanı'na demir attı. İsviçre'den uçakla gelen Alman, İsviçreli ve Japon turistlerin bazıları ilçede kalarak, balık yemeyi tercih ederken bazıları ise otobüslerle Bursa'ya gelerek tarihi mekanları gezdi.
Havaların ısınmasını fırsat bilen yerli turistlerde Mudanya'ya akın edince sahil kenarında adım atacak yer kalmadı. Binlerce vatandaş bir günlük tatillerini en iyi şekilde geçirmeye çalıştı.
(RF-EY) 13.04.2008 18:33 TSİ