Sadri Şener'den Açıklamalar
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener hem Şenol Güneş hem de iç ve dış transfer konusunda açıklamalar yaptı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener hem Şenol Güneş hem de iç ve dış transfer konusunda açıklamalar yaptı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrumspor yönetiminde teşekkür plaketi alan Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener burada açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Şenol Güneş ile ilgi bir sorunun olmadığını dile getiren Şener, "Şenol hocayla görüştük, bir sorun yok. Hoca tatile gitti. Onun verdiği listeye göre transfer çalışmaları devam ediyor. Bir sıkıntı yok. Biz ne kadar Trabzonsporlu isek, Şenol hoca da o kadar Trabzonsporlu" dedi.
"BURAK İÇİN BİR TALEP GELMEDİ"
Hakkında transfer iddiaları çıkan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan Şener, "Burak'ın transferiyle ilgili bir talep, ya da bize ulaşan bir şey yok. Burak zaten milli takımla gitti. Menajeri de bizi aramadı. Sadece gazetelerde yazılıp çiziliyor. Burak bizim oyuncumuz. Bizde de her zaman mutlu olduğunu söylüyor. Dolayısıyla bir sıkıntımız yok" diye konuştu.
"FİLDİŞİ MİLLİ TAKIM STOPERİYLE İLGİLENİYORUZ"
Şener, ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de büyük transfer yapabilen takım sayısının belli sayıda olduğunu, Trabzonspor'un da ihtiyaçlarına göre transfer yapacağını söyledi. Takımda bir stoper eksiği olduğunu, bu eksiği gidermeye çalıştıklarını anlatan Şener, Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile protokol yaptıklarını kaydetti. Şu anda resmi transfer değil, protokol yapılabildiğine işaret eden Şener, Leicester City'de forma giyen Souleymane Bamba'yı kastederek, "Fildişi Milli Takımı stoperi ile görüşmelerimiz belli bir noktaya kadar geldi" dedi.
Şener, Eskişehirsporlu Alper Potuk içinse, "Eskişehir'deki Alper arkadaşımızın fiyatı biraz yüksek, biraz daha düşünüyoruz onu. Zaten süre de var. Onun dışında yerli oyuncu almaya çalışıyoruz" diye konuştu.
"UEFA'NIN KARARINI BEKLİYORUZ"
Sadri Şener, UEFA'nın 30 Mayıs'a kadar Türk takımları hakkındaki kararını açıklamasının beklendiğini belirterek, "Biz de bu kararı bekliyoruz. Buradaki sonuçlara göre transfer çalışması yapılacak. Bütün Türkiye'yi yasakladığı zaman transferi bırak, eldeki bütün futbolcular gider. Yabancılar gider, yerliler yurt dışına gider" ifadelerini kullandı.
Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yönetimini ilk zamanlar desteklediğini, ancak aldığı son kararlardan sonra federasyon hakkında pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğini kaydetti.