Sinan Engin, Bülent Yıldırım'a "Hakemliği Bırak" Çağrısında Bulundu

Son Güncelleme:

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Bülent Yıldırım'a canlı yayında çağrıda bulundu. Engin, "Bugün Beşiktaş resmen doğrandı. Hakemliği bırak Bülent Yıldırım." dedi.

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Maçı Beyaz TV'de yorumlayan Sinan Engin, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'a ateş püskürdü.

"SEN BEŞİKTAŞ'I SİNDİRDİN"

Engin, "Öyle pozisyonlar var ki Beşiktaş'ı bitirmeye gelmiş. İlk defa bu kadar net bir şekilde hakem hakkında konuşuyorum. Şenol Güneş'in yanlış takım çıkarması, korkak oynamış falan bunları geçelim. Bülent Yıldırım, Galatasaray'ın en etkili oyuncusundan daha etkiliydi bugün. Sen Beşiktaş'ı sindirdin. İstediğin gibi oyunu dizayn ettin." diye konuştu.

"GALATASARAY ALGI OPERASYONUYLA DİZAYN ETTİ HER ŞEYİ"

Engin, "Galatasaray algı operasyonuyla dizayn etti her şeyi. Bülent Yıldırım maçın hakemi oldu. Burak Yılmaz yerde yatıyor ve Donk tekme atıyor. Luyindama'nın dirseği var. Kart yok. Hemen maçı bitirdin. Bugün Beşiktaş resmen doğrandı. Hakemliği bırak Bülent Yıldırım. Yeter artık yeter. Beşiktaşlı futbolcular dayak yedi ve Bülent Yıldırım göz yumdu. Benim evlatlarımı orada dövdürdün Bülent Yıldırım. Beşiktaş kolay lokma değildir" ifadelerini kullandı.