Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası Yarın Hakkari'de Gerçekleştirilecek
Son Güncelleme:
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası, 9-10 Mayıs tarihlerinde Yüksekova'da gerçekleştirilecek. Organizasyona 270 sporcu katılacak ve sezonun son yarışması olması nedeniyle Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, tüm sporculara başarılar diledi. Ayrıca, organizasyona destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.
Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası, yarın Hakkari'de gerçekleştirilecek.
Türkiye Kayak Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 9-10 Mayıs tarihlerinde Yüksekova'da yapılacak organizasyona 270 sporcunun katılması bekleniyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, "Sezonun son yarışması olması nedeniyle Yüksekova'da yapılacak organizasyona katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve yarışmaya hazırız. Bizleri burada ağırlayan ve organizasyona destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA