Temsilcilerimiz Avrupa'da Rövanş Karşılaşmalarına Çıkıyor
UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde 3. Eleme Turu rövanş karşılaşmaları oynanacak. Beşiktaş, Osijek ve Fenerbahçe takımları maçlara çıkacak. Ayrıca, diğer Türk takımları Trabzonspor, Galatasaray ve Hatayspor'un da hazırlıkları devam ediyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu kararları da açıklanacak. Anadolu Efes Spor Kulübü yöneticileri ve başantrenörü medya mensuplarıyla bir araya gelecek.
TEMSİLCİLERİMİZ AVRUPA'DA RÖVANŞ KARŞILAŞMALARINA ÇIKIYOR
21.00 Beşiktaş - Neftçi Baku
21.00 Osijek - Adana Demirspor
21.15 Maribor - Fenerbahçe
- UEFA AVRUPA LİGİ VE UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ 3. ELEME TURU
UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü Eleme Turu rövanş karşılaşmaları oynanacak.
- BEŞİKTAŞ
10.30 Siyah-beyazlı ekipte yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaşlı iş insanlarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelecek.
- TRABZONSPOR
10.00 Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.
- GALATASARAY
11.00 Sarı-kırmızılı kulüpte futbol takımı forma ana sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşmasının imza töreni yapılacak.
Sarı-kırmızılılarda Trabzonspor maçının hazırlıkları devam edecek.
- HATAYSPOR
10.15 Hatayspor'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürecek. Antrenman öncesinde teknik direktör Volkan Demirel ve bir futbolcusu açıklamalarda bulunacak.
- PFDK VE TAHKİM
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu kararları açıklanacak.
- ANADOLU EFES
11.00 Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Başantrenör Erdem Can; medya mensupları ile bir araya gelecek.