Yaşlılar ve Özürlüler Ziraat Bankası Yerine PTT Şubelerine Akın Etti

Son Güncelleme:

Yaşlılık ve Özürlülük Maaşını Almaya Giden Onlarca Kişi Ziraat Bankası Yerine PTT Şubelerine Sabahın Erken Saatlerinde Akın Etti.

Yaşlılık ve özürlülük maaşını almaya giden onlarca kişi Ziraat Bankası yerine PTT şubelerine sabahın erken saatlerinde akın etti.


Yaşlılar ve özürlüler tarafından üç ayda bir alınan yaşlılık ve özürlü maaşı çilesi yine bildik görüntülere sahne oldu. Daha önceden Ziraat Bankası şubelerine sabahın erken saatlerinde akın eden yaşlı ve özürlüler, Haziran ayından itibaren PTT'den maaşlarını almaya başladı. Adıyaman'daki yaşlılar ilk olarak Ziraat Bankası şubesine ardından PTT şubesine geldi.


PTT önünde yaşlılar 260 YTL, engelliler 480 YTL alabilmek için uzun süre bekledi. Maaş kuyruğunda uzun süre bekleyen yaşlı ve engelliler zaman zaman izdihama neden olurken, polis ve PTT görevlileri kapıları kapatarak, belirli sayıda kişileri alarak yoğunluğu gidermeye çalıştı. İçerdeki insan yoğunluğu bittikçe, yeni kişiler alınarak izdiham önlendi.


(AA-OÇ-Y) 02.06.2008 16:06 TSİ

Kaynak: İHA