Neymar Tsubasa Oldu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Neymar Tsubasa Oldu

Neymar Tsubasa Oldu

Panasonic, Brezilya Milli Futbol Takımı ve FC Barcelona oyuncusu futbolcu Neymar da Silva Santos Junior ile olan küresel sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

26.07.2013 14:29

Panasonic, Brezilya Milli Futbol Takımı ve FC Barcelona oyuncusu futbolcu Neymar da Silva Santos Junior ile olan küresel sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Neymar Jr., Nisan 2013 itibarıyla başlayıp 4 yıl sürecek olan anlaşma kapsamında 193 ülke ve bölgede gerçekleştirilecek olan Panasonic'in kurumsal çözümleri ve tüketici elektroniği ürünlerinin tanıtım faaliyetlerinde yer alacak. İlk kez bir Japon firması olarak Panasonic ile 2010 Mart'ında Brezilya'daki tanıtım faaliyetleri için sponsorluk anlaşması imzalayan Neymar Jr., Nisan 2011'de imzaladığı 2 yıllık anlaşmayla firmanın küresel yüzü oldu ve Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'ndaki etkinliklerde yer aldı.

Panasonic, tanıtım faaliyetlerine ek olarak "Panasonic x Neymar Jr." isimli bir sosyal ağ sitesi açarak Neymar Jr.'ı destekleyecek ve ünlü futbolcu hakkındaki en son bilgilere bu siteden ulaşılabilecek. Ayrıca sitede fanlar için bir kuşağın hafızasına kazınan Japon çizgi film karakteri efsane futbolcu Tsubasa'nın yaratıcısı Yoichi Takahashi tarafından yapılan Neymar Jr. illüstrasyonlarının kullanılacağı bir destek projesi bulunacak. Neymar, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları için gerçekleştirilecek etkinliklerde, çevresel faaliyetler ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarında Panasonic'in küresel elçisi olacak. Panasonic, dünyaca ünlü futbolcu ile sponsorluk anlaşması yaparak şirket için dinç, dinamik ve çevik bir küresel marka imajı geliştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Neymar Tsubasa Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement