Stuttgart'ta Genç Turizmciler Rüzgarı Esti - Son Dakika
Basın Bültenleri

Stuttgart'ta Genç Turizmciler Rüzgarı Esti

Stuttgart\'ta Genç Turizmciler Rüzgarı Esti

Türkiye'de Turizm alanında gençlerin ilk ve tek örgütlenmesi olan gelen Genç Turizmciler Derneği, ilk yurtdışı temsilciliğini Stuttgart'ta açtı.23 Haziran'da Stuttgart Mercure Otel'de gerçekleştirilen açılış gecesine; iş, sanat, siyaset ve turizm...

29.06.2012 12:00

Türkiye'de Turizm alanında gençlerin ilk ve tek örgütlenmesi olan gelen Genç Turizmciler Derneği, ilk yurtdışı temsilciliğini Stuttgart'ta açtı. 23 Haziran'da Stuttgart Mercure Otel'de gerçekleştirilen açılış gecesine; iş, sanat, siyaset ve turizm dünyasından birçok önemli isim katıldı.

2008 yılında İstanbul'da 8 genç turizmci tarafından temelleri atılan ve Turizm sektörünün ilk ve tek gençlik derneği olan Genç Turizmciler Derneği, 23 Haziran'da görkemli bir açılış gecesiyle ilk yurtdışı temsilciliğine merhaba dedi. Türk-Alman Turizmciler Derneği (Deutsch-Turkischer Touristiker Verein)  adı altında kurulan temsilcilik, Stuttgart'ta faaliyetlerini sürdüren turizmci Cemil Canoğlu ve ekibi tarafından yürütülecek.

İş, sanat, siyaset ve turizm alanında birçok ismin bir araya geldiği gecede, Avrupa Parlamentosu Sosyal Demokratlar Grubu üyesi İsmail Ertuğ, Zurih Kültür ve Turizm Ataşesi Pınar Bilgen, Ak Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak, Macaristan Fahri Konsolosu Bülent Bekir Özsoy, Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş, Deutsche Bank Bankamız Genel Müdürü Ergün Akıncı ve birçok önemli isim hazır bulundu.

Gecede yaptığı açılış konuşmasında derneğin yeni hedeflerinden bahseden Genç Turizmciler Derneği Başkanı Bulut Bağcı, artık daha güçlü ve güvenli adımlar attıklarını, bundan sonra Genç Turizmciler isminin uluslararası bir marka haline geldiğini söyledi. Bağcı, hedeflerinin dünya çapında muhatap kabul edilen bir Turizm-Gençlik organizasyonu haline gelmek olduğunu ifade etti. Almanya'da acentecilik ve havayollarının çok gelişmiş olduğunu belirten Bağcı, buradaki firmalarla çeşitli işbirliği anlaşmaları yapacaklarını ve uygulayacakları projelerde iki ülkeden yatırımcıları bir araya getireceklerini söyledi. "Dün olduğumuz noktanın çok ötesine geçtik, inşallah çok daha ilerilere gideceğiz" diyerek duygularını ifade eden Bağcı, hiçbir başarının tesadüf olamayacağını, bundan sonra da daha azimli ve sıkı çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Stuttgart'ta Genç Turizmciler Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement