Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Selçuk Pehlivanoğlu Yeniden Seçildi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Selçuk Pehlivanoğlu Yeniden Seçildi

Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Selçuk Pehlivanoğlu Yeniden Seçildi

Türkiye'nin eğitim alanında en köklü sivil toplum örgütü olarak faaliyet gösteren Türk Eğitim Derneği'nin 70. Olağan Genel Kurulu, 9 Mart 2014 tarihinde TED Üniversitesi'nde gerçekleşti.

11.03.2014 17:29

Türkiye'nin eğitim alanında en köklü sivil toplum örgütü olarak faaliyet gösteren Türk Eğitim Derneği'nin 70. Olağan Genel Kurulu, 9 Mart 2014 tarihinde TED Üniversitesi'nde gerçekleşti. Genel Kurulda yapılan seçim ve sonrasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, oy birliğiyle Selçuk Pehlivanoğlu yeniden Genel Başkan seçilirken, Kemal Ziya Savran Genel Başkan Yardımcısı, Füsun Okutan Genel Sekreter, Sami Türkoğlu Genel Sayman seçildi. Yönetim Kurulu adına konuşan Genel Başkan Selçuk Pehlivanoğlu, 69. dönemde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Selçuk Pehlivanoğlu 2003 yılından bu yana Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı olarak hizmet veriyor.

Selçuk Pehlivanoğlu Genel Kurulda, Türk Eğitim Derneği'nin temel ilkelerine sadık kalarak eğitim alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam etmesinin gerekliliğini vurguladı. Göreve geldikleri ilk günden bugüne, atılan her adımda kamuoyu yararının gözetildiğini belirten Pehlivanoğlu, "Türk Eğitim Derneği herhangi bir şahsın ya da kurumun mülkü değildir. Türk Eğitim Derneği Cumhuriyet'in bir değeridir; kamuoyuna, topluma ait bir sivil toplum örgütüdür" şeklinde konuştu.

Genel Kurul'da Faaliyet Raporunun sunulmasının ve diğer gündem maddelerinin ele alınmasının ardından, yeni dönem için Yönetim ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Seçimde belirlenen yönetim ve denetim kurullarında yer alan isimler şöyle:

Yönetim Kurulu

Asil Üyeler

Sinan Selçuk Pehlivanoğlu (Genel Başkan)

Kemal Ziya Savran (Genel Başkan Yardımcısı)

Füsun Okutan (Genel Sekreter)

Sami Türkoğlu (Genel Sayman)

Ayşe Esra Şakar

Emin Hisarcıklıoğlu

Gamze Aşçıoğlu Öz

Mehmet Can Ulusoy

Sedat Kasan

Sinan Selçuk Börekçi

Timur Koloğlu

Yedek Üyeler

Adnan Gürsu

Talu Ahmet Tanyeloğlu

Osman İmamoğlu

İlkşen Çetintaş

Meral Nevin Şişman

Sibel Hatice Alaçam

Fadime Banu Konuksay

Ayşegül Kaya

Özge Küpeli

Utkay Daymaz

Ali Kocamaz

Denetleme Kurulu

Asil Üyeler

A. Kartal Usluel

Çağatay Aytekin

Eda Aslı Özdemir

Kamil Yalçın MENGÜ

Mirat İlsu Çatak

Yedek Üyeler

Ertunga Önsoy

Seda Özbulut

Seda Kolenoğlu

Nuri Erdem Ersoy

Hafize Hande Kahya

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Selçuk Pehlivanoğlu Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement