Futbol Turnuvasında Yıldıray Coşkusu - Son Dakika
Dünya

Futbol Turnuvasında Yıldıray Coşkusu

Futbol Turnuvasında Yıldıray Coşkusu

Almanya Ruhr Bölgesi 1. UETD (Avrupalı Türk Demokratlar Birliği) Gladbeck Futbol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu.

30.04.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Ruhr Bölgesi 1. UETD (Avrupalı Türk Demokratlar Birliği) Gladbeck Futbol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. Turnuvanın davetlisi olan eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk büyük ilgi gördü.

Gladbeck şehrinde düzenlenen turnuvaya Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Münster Başkonsolosu Nafi Cemal Tosyalı, UETD Genel Sekreteri Metin İlhan, UETD Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Gladbeck Belediye Başkanı Ulrich Roland, Ordu Tepealan Eski Belediye Başkanı Selahattin Cin, Eyalet Milletvekili Michael Hübner, UETD Ruhr Bölge Başkanı Yaşar Çördük, Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk, Dr. Adnan Dinç, Ditib Gladbeck Türkiyem Cami Başkanı Nadir Kahraman ve çok sayıda davetli katıldı.

Turnuvaya Ruhr Bölgesinde bulunan UETD Gladbeck, Marl, Essen, Gelsenkirchen, Dortmund, Mühlheim-Ander Ruhr, Dorsten, Hagen, Mainerzhagen ve Hamm Şubelerinin takımları katıldı. Hamm Şubesinin takımı turnuvaya katılmaktan son anda vazgeçtiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Turnuvada kupayı kaldıran takım UETD Marl Şubesi olurken ikinci UETD Essen, üçüncü UETD Gladbeck Şubesi oldu.

YILDIRAY'A BÜYÜK İLGİ

Öte yandan eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk'e davetliler ve turnuvaya katılan oyuncular büyük ilgi gösterdi. Baştürk'le fotoğraf çektirmek isteyen çok sayıda davetli ve oyuncu adeta sıraya girdi.

UETD Gladbeck Şube Başkanı Necati Duman yaptığı açıklamada birincisini düzenledikleri turnuvaya büyük bir katılım olduğunu söyledi. Duman, " İlerleyen dönemlerde bu tür faaliyetler devam edecek. Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dostluk ve kardeşlik içerisinde çok güzel müsabakalar oynandı. Hem gençlerimizin kaynaşması hem de bir araya gelmeleri açısından bu tür organizasyonlar önemli yere sahiptir" dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise yaptığı konuşmada, UETD'nin önemli bir misyonu olduğunu ifade ederek bu tür organizasyonların büyük önem arz ettiğini söyledi.

Konusmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödulleri verilirken davetlilere de plaket takdim edildi. - ESSEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Futbol Turnuvasında Yıldıray Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement