Gül, Litvanya Başbakanı'nı Kabul Etti - Son Dakika
Dünya

Gül, Litvanya Başbakanı'nı Kabul Etti

Gül, Litvanya Başbakanı\'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Litvanya temaslarının ikinci gününde, Başbakan Algirdas Butkevicius'la bir araya geldi.

04.04.2013 10:59  Güncelleme: 11:01

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Litvanya temaslarının ikinci gününde, Başbakan Algirdas Butkevicius'la bir araya geldi.

Oldukça sıcak bir atmosferde geçen görüşmede, iki ülke ilişkileri ve işbirliği konularının ele alındığı ifade edildi.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Gül'e, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve üst düzey yetkililer eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Gül görüşmenin ardından, aynı otelde düzenlenen Türk-Litvan İş Forumu Açılış Oturumu'nun yapıldığı salona geçti.

Forumdaki konuşmasının ardından, başkent Vilnius'taki İslam Kültür ve Eğitim Merkezi'nin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Gül, Türk basın mensuplarıyla yapacağı sohbet toplantısını müteakiben yurda hareket edecek. - VILNIUS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Gül, Litvanya Başbakanı'nı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement