Roman Abramoviç, İstanbul'da gittiği mekanda personeli ihya etti - Son Dakika
Dünya

Roman Abramoviç, İstanbul'da gittiği mekanda personeli ihya etti

Roman Abramoviç, İstanbul\'da gittiği mekanda personeli ihya etti

Rus milyarder Roman Abramoviç, önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği İstanbul Anadolu Hisarı'ndaki restoranda krallar gibi ağırlandı. Hizmetten memnun kalan Abramoviç, çıkışta 175 bin TL bahşiş dağıtarak personeli ihya etti.

21.12.2023 10:46  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya ve Ukrayna arasında patlak veren savaş sonrası Avrupa ve ABD'nin yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus milyarder Roman Abramoviç, İngiliz futbol kulübü Chelsea'yi sattıktan sonra İngiltere'den taşındı. Geçtiğimiz aylarda İstanbul'dan ev alan Abramoviç, bu kez önceki akşam gittiği mekanda ödediği hesapla gündeme geldi.

Hesap 85 bin, bahşiş 175 bin TL! Abramoviç, İstanbul'da gittiği mekanda personeli ihya etti

HESABIN İKİ KATI BAHŞİŞ ÖDEDİ

Ünlü iş adamı, önceki akşam Beykoz'da bulunan Anadolu Hisarı'ndaki bir restorandaydı. Adana kebap, yağlı kara, küşleme ve kanat yiyen iş adamı ve arkadaşları, uzun süre sohbet etti. Abramoviç, 85 bin TL hesap öderken garsonlara 175 bin lira bahşiş bıraktı. Mekana toplamda 260 bin TL ödeyen Abramoviç, koruma ordusu eşliğinde mekandan ayrıldı.

Son Dakika Dünya Roman Abramoviç, İstanbul'da gittiği mekanda personeli ihya etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: eeeee dünya böyle birileri balık birileri kılçık yer :) 293 17 Yanıtla
  • Murat Sarıal: BU DÜNYADA YEMENİN ÖNEMİ YOK ZARARI ÇOK. ÖNEMLİ OLAN ÖBÜR TARAFTA YEMEK. YORUMUMA KATILMAYANLAR. ÖLDÜKDEN SONRA BAŞIMIZA NE GELECEGİ UCU AÇIK 141 116 Yanıtla
  • Erdi Bayraktutan: Sonra ne oldu çalışan personeller birbirine girdi para için müdür ben daha çok alırım dedi kadro dağıldı :) yalaklar kazandı 198 19 Yanıtla

Advertisement