İran Devrim Muhafızları'ndan İsrail'e yanıt: Başlatan siz, bitiren biz oluruz - Son Dakika
Dünya

İran Devrim Muhafızları'ndan İsrail'e yanıt: Başlatan siz, bitiren biz oluruz

İsrail Genelkurmay Başkanı Kochavi, İran'ın nükleer tesislerine yönelik muhtemel saldırı hazırlıklarını yoğunlaştırdıklarını belirtmişti. Açıklamalar iki ülke arasındaki gerilimi zirveye çıkarırken, İran Devrim Muhafızları'ndan Kochavi'ye sert yanıt geldi. Komutan Emir Ali Hacızade, "Siyonist rejim bize bahane verirse ve bir şeye başlarsa bunu bitiren taraf biz oluruz. Bunun sonu da Siyonist rejimin yok olmasıdır" ifadesini kullandı.

11.11.2021 15:51  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ile İran arasındaki gerilim tırmanıyor. İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi ve Savunma Bakanı Benny Gantz'ın ülkesini hedef alan açıklamalarına cevap verdi.

"SİYONİST REJİMİ YOK EDERİZ"

İsrail makamlarının açıklamalarının iç kamuoyuna yönelik olduğunu savunan Hacızade, "Siyonist rejim bize bahane verirse ve bir şeye başlarsa bunu bitiren taraf biz oluruz. Bunun sonu da Siyonist rejimin yok olmasıdır" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İsrail Genelkurmay Başkanı Kochavi, 9 Kasım'daki yaptığı açıklamada, "İran'ın nükleer tesislerine yönelik muhtemel saldırı hazırlıklarını yoğunlaştırdıklarını" söylemişti. Savunma Bakanı Gantz da "İsrail; İran ve vekillerinin İsrail'in askeri üstünlüğünü baltalamasına izin vermeyecek. Hükümet, her türlü olasılığa karşı uyanık ve hazır olmak için milyarlarca yatırım yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

İran Devrim Muhafızları\'ndan İsrail\'e yanıt: Başlatan siz, bitiren biz oluruz
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İran Devrim Muhafızları'ndan İsrail'e yanıt: Başlatan siz, bitiren biz oluruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Serkan Yılmaz: Kurusıkı.ikyüzlü sahtekarlar sözde müslamanlar.zamanında rusyayla fransayla birolup Ermenistan'a PKK'ya destek verip Azerbaycan da yapmadıkları katliyamlar kalmadı şimdi Azerbaycan güçlendi Türkiye eski Türkiye deyil birhayinlik yapamıyorlar niyetleri tutuştu.Tebriz TÜRKTÜR TÜRKKALACAK. 0 0 Yanıtla
  • Erhan Dursun: Ne kadar komik başlatan siz olur bitiren biz oluruz peh peh peh siz birbirinizi yermisiniz 0 0 Yanıtla
  • Grand West: iran dişine göre çerez buldu yine 0 0 Yanıtla
  • Recep Üzüm: yaw he he 0 0 Yanıtla
  • new world: Ejnebilerde nükleer silah olunca tehdit olustirmusurda. Müslüman bir ülkede olunca neden tehdit oluşturuyor. Isterseniz. Haddinizi bildirir İran.. 0 0 Yanıtla

Advertisement