İsrail ordusu, çocuklara yönelik ders kitaplarını kanıt olarak gösterdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail ordusu, çocuklara yönelik ders kitaplarını kanıt olarak gösterdi

İsrail ordusu, çocuklara yönelik ders kitaplarını kanıt olarak gösterdi
23.11.2023 23:29  Güncelleme: 23:31

İsrail ordusu, Gazze'de düzenlediği baskınlarda silah ve patlayıcı bulduğunu kanıtlamak için çocuklara yönelik ders kitaplarının fotoğraflarını paylaştı. Fotoğraflarda Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı tarafından yayımlanan kitaplar görülüyor.

İsrail ordusu, Gazze'de bazı binalara düzenlediği baskınlarda silah ve patlayıcı bulduğuna kanıt olarak çocuklara yönelik ders kitaplarını gösterdi.

İsrail ordusuna ait X sosyal medya platformundan yapılan paylaşımda, İsrail güçlerinin Gazze'de bazı hedeflere baskın düzenlediği belirtildi.

Saldırılar sırasında Hamas'ın kullandığı iddia edilen silah depolarının hedef alındığı öne sürülürken İsrail güçlerinin binalarda çok sayıda silah, mühimmat ve el bombaları bulduğu öne sürüldü.

Ancak söz konusu içerikle yapılan paylaşımda, çocuklara yönelik ders kitaplarının fotoğraflarının gösterilmesi dikkati çekti.

Fotoğrafların birinde Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığının yayımladığı "Arap Dili" kitabının kapağı, diğerinde de çocuk hikayeleriyle ilgili bir okuma parçasının yer aldığı görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrail ordusu, çocuklara yönelik ders kitaplarını kanıt olarak gösterdi - Son Dakika


Advertisement