Litvanya'dan, Ukraynaya SİHA desteği! Türkiye'den satın alabilmek için kampanya başlattılar - Son Dakika
Dünya

Litvanya'dan, Ukraynaya SİHA desteği! Türkiye'den satın alabilmek için kampanya başlattılar

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta etkin görev alan Türk SİHA'ları Avrupa ülkesi Litvanya'nın dikkatini çekti. Türkiye'den SİHA satın alıp Ukrayna'ya bağışlanması için bir kampanya başlatılan Litvanya'd 5 milyon dolara ihtiyaçları olduğunu ve şu ana kadar 1 milyon doların topladığı belirtildi. Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, kampanyaya destek için IBAN bilgileri paylaştı.

26.05.2022 23:52  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Litvanya'da Laisves TV kurucusu, gazeteci ve sosyal medya fenomeni Andrius Tapinas öncülüğünde Türkiye'den Bayraktar TB2 SİHA alımı için kampanya başlatıldı.

"KAFAMDA TEK KELİME VAR: BAYRAKTAR"

Tapinas, çarşamba günü paylaştığı Facebook gönderisinde takipçilerini bağış yapmaya davet ederken şunları söyledi: "Litvanya ve Türkiye savunma bakanlıkları yeşil ışık yaktı, üretici 'evet' dedi. Ve şimdi kafamda tek bir kelime var: Bayraktar."

LİTVANYALI BAKAN DA DESTEK OLDU

Sanatçılar, sosyal medya fenomenleri, iş insanı gibi birçok çevreden destek gören kampanyaya Litvanya Savunma Bakanlığı da olumlu adım attı. Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Ukrayna'ya 'Bayraktar' almak için başlatılan kampanyanın IBAN'ını paylaştı.

Litvanyalı Bakan'dan 'Bayraktar' hamlesi! Ukrayna'ya destek için IBAN paylaştı
Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas

5 MİLYON DOLARA İHTİYAÇ VAR

Türkiye'den SİHA satın alarak bunları Ukrayna'ya göndereceklerini ifade eden Anusauskas, IBAN numarası paylaşarak, 5 milyon dolara ihtiyaçları olduğunu, Litvanyalıların şu ana kadar 1 milyon dolarını topladığını belirtti.

Litvanyalı Bakan'dan 'Bayraktar' hamlesi! Ukrayna'ya destek için IBAN paylaştı
Litvanya\'dan, Ukraynaya SİHA desteği! Türkiye\'den satın alabilmek için kampanya başlattılar

Son Dakika Dünya Litvanya'dan, Ukraynaya SİHA desteği! Türkiye'den satın alabilmek için kampanya başlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Sakın satmasın Türkiye.Zincirleme ,domino etkisi yaratacak bir tuzağın peşindeler yine zalimler.Bizi Rusya ile kafa kafaya getirip diğer ikisini üyeliğine bizi mecbur bırakmaya çalışıyorlar.Haçlı aklı yine devreye girdi.Bu kadar silah bağışlıyor Amerika.Versin 100 tane,F35 versin 20 -30 tane. Litvanya ya bağışlasın onlarda Ukrayna ya versin.Kim bundan sonra savaşan tarafa uçan sinek vermeye kalkar ise savaşın direk tarafıdır.Bizim yakın olan Suriye operasyonumuzu da baltalamaya yönelik bir giriş 0 0 Yanıtla

Advertisement