Taksim Meydanı'nda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılıp Rusya'ya dönen Rus gazeteci Arkadiy Babçenk'nun, muhtemelen bir yıl süreyle Türkiye'ye giriş yapamayacağı öne sürülüyor.
Arkadiy Babçenko, Moskova'nın Eho Moskvı radyosuna verdiği demeçte "Rusya Konsolosluğu büyük bir iş başardı. Halihazırda resmi olarak sınır dışı edilmedim, henüz sadece kovuldum. Sınır dışı edilmem konusu daha sonra ele alınacak, şimdilik bir yıllık yasak konuşuluyor" dedi.
Rusya'nın Sesi'ne göre, Babçenko mahkemenin eylemlerinde hiç bir suç unsuru bulamadığından hafif suç işlemekle suçladığını da anlattı. - Ankara
Son Dakika › Dünya › Rus Medya: 'Rus Gazeteci Muhtemelen Bir Yıl Süreyle Türkiye'ye Giremeyecek' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.