Rusya'da elektrik direğine çarpan leylek kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Dünya

Rusya'da elektrik direğine çarpan leylek kurtarıldı

Rusya\'da elektrik direğine çarpan leylek kurtarıldı
17.05.2023 10:34  Güncelleme: 10:38

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (EMERCOM), Kaliningrad bölgesinde elektrik direğine çarparak asılı kalan ve kanadını yaralayan leyleği kurtardı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (EMERCOM), Kaliningrad bölgesinde elektrik direğine çarparak asılı kalan ve kanadını yaralayan leyleği kurtardı.

EMERCOM'dan yapılan açıklamada, leyleğin direkte asılı kaldığı ihbarını aldıktan sonra ekiplerin olay yerine intikal ettiği ifade edildi. İtfaiye aracının merdiveniyle elektrik direğine ulaşan ekiplerin, leyleği alarak veterinerlere teslim edildiği aktarıldı. EMECROM'dan yapılan açıklamada, "Leylek kanadından yaralanmıştı ve o kadar bitkin düşmüştü ki kurtarma ekiplerine direnmedi bile. Kuş şu anda güvende ve daha fazla yardım için veterinerlere teslim edildi" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Rusya'da elektrik direğine çarpan leylek kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement