Westerwelle'nin Beyrut Temasları - Son Dakika
Dünya

Westerwelle'nin Beyrut Temasları

Westerwelle\'nin Beyrut Temasları

Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerelle, Mustakbel Partisi Lideri Saad Hariri bloğundan Lübnan eski Başbakanı Fuad Sinyora ile görüştü.

07.06.2012 19:16

Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerelle, Mustakbel Partisi Lideri Saad Hariri bloğundan Lübnan eski Başbakanı Fuad Sinyora ile görüştü.

Bir dizi temaslar çerçevesinde Lübnan'ın başkenti Beyrut'a gelen Westerwelle ve beraberindeki heyet, gün içindeki temasları çerçevesinde El-Mustakbel Partisi merkezinde eski Başbakanı Fuad Sinyora ile heyetler arası görüştü. Görüşmede Lübnan ve bölgedeki son gelişmeler ele alındı.

Suriye'deki krizin Lübnan'a etkilerini ve yansımalarını görüşmek üzere Beyrut'ta bulunan Westerwelle görüşmede, Lübnan'a gereken desteği her zaman vereceklerini bildirdi.

Avrupalı bir yetkilinin Annahar Gazetesine verdiği demeçte 'Suriye'de her geçen gün kötüye giden durum nedeniyle Beyrut yönetimine AB'nin desteğinin yanında olduğunu mesajını vermek için burada olduklarını' belirtti.

Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle'in Beyrut temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Michel Sleiman ve Meclis Başkanı Nebih Berri ile de bir araya gelmesi bekleniyor. Westerwelle'nin ayrıca yarın

Lübnanlı meslektaşı Adnan Mansour ile bir araya gelmesi öngörülüyor. - BEYRUT

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Westerwelle'nin Beyrut Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement