Batman'da 20 genç İstanbul gezisiyle ödüllendirildi - Son Dakika
Eğitim

Batman'da 20 genç İstanbul gezisiyle ödüllendirildi

Batman\'da 20 genç İstanbul gezisiyle ödüllendirildi

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Avrasya'ya Yolculuk Projesi kapsamında, farklı liselerde öğrenim gören 20 başarılı öğrenci, İstanbul gezisiyle ödüllendirildi. Proje, polis ile gençlerin kaynaşmasını sağlamak, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve diğer öğrencileri de başarıya teşvik etmek amacıyla başlatılmıştır.

21.08.2023 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da 20 genç, Avrasya'ya Yolculuk Projesi çerçevesinde İstanbul gezisiyle ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri çerçevesinde polis ile gençlerin kaynaşması, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, başarılı öğrencileri ödüllendirerek diğer öğrencileri de başarıya özendirmek, gençlerin çeşitli suç örgütleri tarafından istismar edilmesini önlemek ve terör örgütleri ile marjinal grupların faaliyetleri hakkında gençleri bilinçlendirmek amacıyla Avrasya'ya Yolculuk Projesi başlatıldı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde farklı liselerde öğrenim görmekte olan 20 başarılı öğrenci, Polisevi Şube Müdürlüğünde düzenlenen bilgilendirme programı ile İstanbul'a uğurlandı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Batman'da 20 genç İstanbul gezisiyle ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement