Siirt'te Temel İlk Yardım Eğitimi Kursu Başladı - Son Dakika
Eğitim

Siirt'te Temel İlk Yardım Eğitimi Kursu Başladı

Siirt\'te Temel İlk Yardım Eğitimi Kursu Başladı

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitimi kursu başladı.

17.01.2014 15:24  Güncelleme: 15:22

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde, "Temel İlk Yardım Eğitimi" İl Sağlık Müdürlüğünce görevlendirilen ATT İlk Yardım Uzmanı Fatih Sarıkaya tarafından, Kurum Personelleri, Gençlik Merkezi Liderleri ile üyelere verilecek.

İlk yardım ile birçok kazazedenin tekrar yaşama döndüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç yaptığı açıklamada, 'İlk yardım eğitimi kursu kazazedelerin yaşam mücadelesinde büyük bir önem teşkil etmektedir. insanlarımızın yaşamlarını tehlikeye atacak hatalar yapılarak, üzücü sonuçlar doğurmaması için kurum personellerimiz, Gençlik Merkezi Lider ve üyelerimize temel İlk yardım eğitimi kursu düzenlediklerini' belirtti.

Olgaç," İl Müdürlüğümüzce ilimizde düzenlenen Spor müsabakalarında yaşanan sağlık sorunlarına bir nebze çözüm bulmak ve Personellerimize İlk yardımın önemini anlatmak için düzenlediğimiz ilk eğitimimize 25 personel katılmıştır. Üç gün sonunda uygulama ve yazılı sınavda başarılı olanlara, Sağlık İl Müdürlüğü onaylı İlk yardım sertifikası verilecektir." dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Siirt'te Temel İlk Yardım Eğitimi Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement