İlkokul öğrencileri ve annelerinden öğretmenlerine unutulmaz hediye - Son Dakika
Eğitim

İlkokul öğrencileri ve annelerinden öğretmenlerine unutulmaz hediye

Rize'de ilkokul öğrencileri ve velileri öğretmenler gününde hediye istemeyen öğretmenlerine unutulmaz bir hediye verdi. Veliler, depremde zarar gören bir okulun öğrencilerinin kırtasiye masraflarını karşılayarak öğretmenlerine sürpriz bir hediye verdiler.

24.11.2023 09:42  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkokul öğrencileri ve annelerinden öğretmenlerine unutulmaz hediye

RİZE - Rize'de ilkokul öğrencileri ve velileri öğretmenler gününde hediye istemeyen öğretmenlerine unutulmaz bir hediye verdi.

Rize'de bulunan Vakıflar İlkokulunun 1/H sınıfının öğretmeni Neriman Öztürk, öğrencilerin velilerine öğretmenler gününden hediye istemediğini söyledi. Bunun üzerine sınıf annesi Tuğba Kandil, diğer velilerle çocuklarının öğretmenine unutulmaz bir hediye vermek istediler. Veliler 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Hatay'da okulları zarar gören bir ilkokul ve sanat okulu öğrencilerinin kırtasiye masraflarını karşılamak istediler. Bütün velilerin de hoşuna giden fikirle beraber hemen uygulamaya başladılar. İlkokul öğrencileri de hem depremzede arkadaşlarına yardım ettikleri için hem de öğretmenler gününde yaptıkları sürpriz için çok mutlu oldu.

"Aldığımız kırtasiye malzemeleri depremde tamamen yıkılan okulun öğrencilerine gidiyor"

Öğretmenler gününde hediye istemeyen sınıf öğretmenine depremde zarar gören bir okulun kırtasiye malzemelerine karşılayarak bir hediye vermek istediklerini ifade eden Tuğba Kandil, "Öğretmenler günü yaklaşıyordu, biz de annelerimizle birlikte öğretmenimize ne hediye alabiliriz diye yola çıktık. Bütün sınıf anneleri de bana yardımcı oldu. Kırtasiye alışverişimizi yaptık. Bunun haricinde İskenderun'da bir sanat lisesine 2 tane de bağlama hediye gönderdik. İkinci sınıf öğrencilerine kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Aldığımız kırtasiye malzemeleri depremde tamamen yıkılan okulun öğrencilerine gidiyor. Az bir boya kalemleriyle resim yapıyorlarmış. Öğretmenimizle ilk tanıştığımız gün kesin bir dille öğretmenler gününde hediye istemiyorum dedi. Hediye istemeyince bende sınıf annesi olarak bir öğretmen olsaydım neyden mutlu olurdum diye düşündüm. İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmek en iyi hediye olabileceğini düşündüm" ifadelerini kullandı.

"Biz depremi yaşayan arkadaşlarımıza hediye göndermek istedik"

Yaptıkları davranıştan ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen Hüma Kandil, "Biz depremi yaşayan arkadaşlarımıza hediye göndermek istedik. İnşallah mutlu olurlar. Zeka oyunları, boyalar, hikaye kitapları aldık. Çok mutluyum. Neriman öğretmenimin öğretmenler günü kutlu olsun" diye konuştu.

İlkokul öğrencileri ve annelerinden öğretmenlerine unutulmaz hediye
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim İlkokul öğrencileri ve annelerinden öğretmenlerine unutulmaz hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement