Sinop'un Türkeli ilçesinde, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.
Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda öğrenciler tarafından şiirler okunurken, çeşitli gösteriler ve piyano dinletisi izleyicilerden beğeni topladı. Hazırlanan videolarla otizm konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi.
Program sonunda katılımcılar, otizmli bireylerin topluma kazandırılması ve yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekti. Etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Programa, Türkeli Kaymakam Vekili Hakan Naifoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - SİNOP
Son Dakika › Eğitim › Türkeli'de Otizm Farkındalık Günü programı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?