ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Hunter, Yırcalı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Hunter, Yırcalı'yı Ziyaret Etti

ABD\'nin İstanbul Başkonsolosu Hunter, Yırcalı\'yı Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı’yı ziyaret etti.

12.08.2014 17:30

Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı'yı ziyaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Dünya Odalar Federasyonu Onursal Başkanı ve DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı'yı ziyaret ederek, Türk ve global iş dünyası hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Ekonomi Konsolosu Brian W.Teplica da katıldı. Konsolos, Yırcalı'dan ABD ile olan ilişkileri güçlendirmek ve ülkeye Amerikalı yatırımcıları çekebilmek için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu arada, ABD ve AB ülkeleri arasında görüşmeleri yapılan Atlantik ticaret anlaşmasına Türkiye'nin de dahil edilmesi gündeme getirildi. Son gelişmelerin Türk-Rus ticari ilişkileri üzerindeki tesiri konuşuldu. Yırcalı, Türk ürünlerinin Amerika pazarında daha fazla pay alabilmesi için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Hunter, Yırcalı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement