Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) dün akşam Ankara'da gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, yaralılara acil şifalar diledi.

14.03.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) dün akşam Ankara'da gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, yaralılara acil şifalar diledi.

EGD yönetim kurulu yaptığı yazılı açıklamayla dün akşam saatlerinde Ankara Kızılay'da gerçekleşen terör saldırısını lanetledi. EGD açıklamasında, "Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan terör saldırısını kınıyor ve lanetliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısını tüm ulusumuzla birlikte yürekten paylaşıyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

"Bu saldırılar kararlılığımızı daha da artırmaktadır"

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç ise Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin "Menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Teröre karşı mücadelede ekonomi sivil toplum kuruluşu KOBİDER olarak destek vereceklerini belirten Özgenç, "Bütün gücümüzle terörü önleme konusunda iktidarın yanında olduğumuzu beyan ederim. Terör yoluyla Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atmak yoluyla tüm desteğimizle hükümetin yanındayız. Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar, güvenlik güçleriyle yaptıkları mücadeleleri kaybettikçe en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum vatandaşlarımızı hedef almaktadırlar. Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar, terörle mücadele konusundaki azmimizi asla azaltmamakta, kararlılığımızı daha da artırmaktadır" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement