Ankara: Tobb Sektör Meclisi Başkanları Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Ankara: Tobb Sektör Meclisi Başkanları Belli Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sektör Meclisi başkanları belli oldu.

29.07.2006 14:50

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sektör Meclisi başkanları belli oldu.

Sektörel konularda sorunların giderilmesi ve atılım sağlanması amacıyla kurulan TOBB Sektör Meclisleri'nde 6 meclisin daha yönetimi belirlendi. AB yolundaki Türkiye'nin sektörel konularda yeni açılımlar sağlaması amacıyla çalışacak Sektör Meclisleri'nde ilk toplantılar 17 Temmuz 2006 tarihinde yapılırken, 28 Temmuz 2006 tarihinde yapılan son toplantılarda mobilya, enerji, teknoparklar ve teknoloji, hayvancılık, serbest bölgeler, çimento ve çimento ürünleri sektörlerinin yönetimleri belirlendi. Böylece toplam 52 adet olan Sektör Meclisleri'nin toplantıları tamamlandı ve yönetimleri belirlendi.

Sektör Meclisleri'nde, sektöre yön veren tüm kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra akademik ve uzman danışmanlar da yer alıyor. Sektör Meclisleri'nde firmaların deneyimlerinden yararlanılması ve deneyimlerin paylaşılması amacıyla "alt komiteler" de kurulacak.

Dün yapılan toplantılarda belirlenen Sektör Meclisi Başkanları'nın isimleri şöyle:

"Mobilya, Davut Doğan; Enerji, H. Reşat Köymen; Teknoparklar ve Teknoloji, Prof. Dr. Gülsün Sağlamer; Hayvancılık, Fevzi Topal; Serbest Bölgeler, Mehmet Özmen; Çimento, Adnan İğnebekçili."

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ankara: Tobb Sektör Meclisi Başkanları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement