ASİAD Ankara Şube Başkanlığına Serhat Esen Yeniden Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

ASİAD Ankara Şube Başkanlığına Serhat Esen Yeniden Seçildi

ASİAD Ankara Şube Başkanlığına Serhat Esen Yeniden Seçildi

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şube 2'nci Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Serhat Esen yeniden seçildi.

26.09.2011 13:18

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şube 2'nci Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Serhat Esen yeniden seçildi.

ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran genel kurulda yaptığı konuşmada, 2003 yılında kurulan derneğin bugüne kadar çok önemli işler yaptığını kaydederek, "Biz onların dışında sivil bir anlayış olarak ortaya çıktık. Hiçbir siyasi güç ve cemaatin uzantısı değiliz" dedi.

Önümüzdeki günlerde Antalya şubesi ve birçok il ve ilçede temsilcilikler açılacağını belirten Başaran, ASİAD'ın halen 30 ülkede 150'nin üzerinde fahri temsilcisi bulunduğunu bildirdi.

Asiad Radyo'nun yayında olduğunu ve Asiad Tv'nin de hedefleri arasında bulunduğunu ifade eden Ömer Faruk Başaran, şöyle devam etti:

"Bunun için güç birliği ve gerektiğince güven ve inanç çok önemli. Dernekçilik hiç kolay değil, 30 Kasım'da Genel Merkez Genel Kurulu var. Artık rüştünü ispat etmiş bir dernek olarak 10 yıla yaklaşıyoruz. Bu sürede var olan dernek artık vardır.

Daha aktif dernek oluşturacağız. Asiad bayrağını dalgalandırmak kolay değil. Ölü toprağını üzerimizden kaldırmamız lazım. Hep beraber elbirliğiyle çalışacağız. Başarılı olunacağı kanaatindeyim. Birlik ve beraberliğin neticesi üyelerin istifadesidir.

Asiad adına çok projeler ortaya koyduk. Sayın Başbakana, bakanlara dosyalar verdik. Doğru bildiğimizi sözü esirgemedik. Yeri geldiğinde acı tenkitlerde de bulunduk. Ama hükümet ve muhalefet nezdinde de gereken ilgiyi görüyoruz."

Asiad Ankara Şube Başkanı Serhat Esen'de konuşmasında gönüllülük esasıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Yaşadığımız kente ve ülkeye karşı sorumluluğumuz vardır. Emanet olarak taşıdığımız bedenimizi ülkemiz yararına kullanmalıyız" dedi.

Görevi devraldığından buyana üye sayısını ikiye katladıklarını da ifade eden Esen şunları söyledi:

"Bu bizlere örgütlü bir topluluğun çıkardığı doğru sese inanan insanların arttığını başkent Ankara'da sözüne ve yaklaşımına değer verilen bir dernek olduğumuzun göstergesidir."

Asiad Genel Başkan Yardımcısı ve Hayri Kaya da yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 8 ayda yaşanan ekonomik büyüme ile dünya sıralamasında ikinci sıraya yerleştiğini anımsattı. Kaya, "Türkiye dinamizm yakaladı ve bunu iyi bir şekilde kullanıyor. Tabii bunun sürdürülebilir olması, bu istikrarın devamı gereklidir" diye konuştu.

Daha sonra yapılan seçimlerde ASİAD Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Serhat Esen ve Yönetim Kurulu üyeliklerine de Ali Kaya(Başk.Yard.), Fatma Diler Ercan(Başk.Yard.), Kıvanç Demiröz(Başk.Yard.), Alp Levent Sarıbay, Can Yetiştiren, Bülend Uslu, Atilla Eren, Melih Avni Caner, Erol Köksoy ve İsmail Cem Yücel oy birliğiyle seçildi.

Denetleme Kurulu'na da Alper Göktaş, Hamdullah Uğur ve Tolga Aydın getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi ASİAD Ankara Şube Başkanlığına Serhat Esen Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement