Başarısız darbe girişimi, Türk bayrağına talepleri arttırdı - Son Dakika
Ekonomi

Başarısız darbe girişimi, Türk bayrağına talepleri arttırdı

Başarısız darbe girişimi, Türk bayrağına talepleri arttırdı

Başarısız darbe girişimi sonrasında bayrak üretiminin, yıllık 20 milyar lira büyüklüğe ulaşan Türk promosyon sektörüne ivme kazandırıldığı belirtildi.

03.08.2016 09:13  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KUMAŞ YETİŞMİYOR

Promotürk Derneği Başkanı Ercan Güler, "Bayrak üreticilerimiz, başarısız darbe girişimi sonrasında 10 milyon adet Türk bayrağı siparişi aldı. Firmalar, kurumsal logolarını taşıyan promosyon ürün siparişlerine "Ay Yıldızımızı" da ekletmeye başladı. İlerleyen dönemlerde bunları yaygın olarak göreceğiz. Promotürk Fuarı'nda da bu ürünlerin benzerleri sergilenecek."

PROMOTÜRK Fuarı'nda 'Yurt Dışı Alım Heyeti' programı kapsamında 300 alıcı ağırlanacak.

BAYRAK ÜRETİMİ 3 KATTAN FAZLA ARTTI

Başarısız darbe girişimi sonrasında bayrak üretiminin, yıllık 20 milyar lira büyüklüğe ulaşan Türk promosyon sektörüne ivme kazandırdığını belirten Promotürk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, şöyle konuştu: "Normal koşullarda üretim adedi 3 milyon olan ve stoğa çalışan Türk bayrağı üreticilerimiz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında 10 milyon adet bayrak siparişi aldı. Bayrak üreticilerimiz verilen siparişleri yetiştirmek için gerçekten çok yoğun olarak çalışıyor. 6 milyon bayrak siparişini teslim eden üreticilerimiz, Ağustos'un sonuna doğru da kalan siparişleri tamamlayacak."

Güler, "Vatan sevgisinin tezahürünün en üst seviyede olduğu bu günlerde firmalar, kurumsal logolarını taşıyan promosyon ürün siparişlerine "Ay-Yıldızımızı" da ekletmeye başladı. İlerleyen dönemlerde bunları yaygın olarak göreceğiz. Promotürk Fuarı'nda da bu ürünlerin benzerleri sergilenecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Başarısız darbe girişimi, Türk bayrağına talepleri arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement