CHP Isparta Milletvekili Coşkuner - Son Dakika
Ekonomi

CHP Isparta Milletvekili Coşkuner

CHP Isparta Milletvekili Coşkuner

CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Vatandaşın Ödeyemeyerek İcralık Duruma Düştüğü Kredi Borcunun 19.7 Milyar Liraya Ulaştığını Belirtti.

14.03.2011 18:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, vatandaşın ödeyemeyerek icralık duruma düştüğü kredi borcunun 19.7 milyar liraya ulaştığını belirterek, "Ekonomiyi iyi yönetememiş, işsizliğe etkin bir çözüm bulamamış ama yandaşlarına var gücüyle hizmet etmiş, onları kalkındırmış AKP'nin kendi vatandaşına attığı kazık artık yeter" dedi.

Coşkuner, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların hemen hemen her gün ulaşamadıkları hakları için sokaklarda seslerini duyurmaya çalıştıklarını kaydetti.

Vatandaşların taleplerini ulaştırmaya çalıştıkları iktidarın ise seçim derdine düşerek CHP'ye saldırdığını öne süren Coşkuner, "Vatandaşın derdine çareyi 8 yıldır üretememiş bir iktidar partisinden artık ülkemize için bir fayda gelmeyeceği açıktır" dedi

Vatandaşların ödeyemeyerek icralık duruma düştüğü kredi borçlarının 19.7 milyar liraya yaklaştığını ifade eden Coşkuner, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Çiftçi, esnaf, üretici, memur, işçi ve emekliler dahi borçlarını ödeyemeyerek icralık olmuştur. Okullarını bitirip hayata atılmaya hazır pırıl pırıl gençlerimiz ise işsizlikle mücadelededir. Bu bir anlamda AKP ile mücadele demektir. Ekonomiyi iyi yönetememiş, işsizliğe etkin bir çözüm bulamamış ama yandaşlarına var gücüyle hizmet etmiş, onları kalkındırmış AKP'nin kendi vatandaşına attığı kazık artık yeter."

- ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi CHP Isparta Milletvekili Coşkuner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement