İstanbul Mobilya Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul Mobilya Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

İstanbul Mobilya Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

İmob 2007 İstanbul Mobilya Fuarı, Itf-istanbul Fuarcılık Tarafından Mobilya Sanayicileri Derneği Desteğiyle Kapılarını Bugün Açtı. İmob 2007 İstanbul Mobilya Fuarı, Sektörün Önde Gelen 300'den Fazla Firmasını Buluşturdu.

02.05.2007 18:34

İMOB 2007 İstanbul Mobilya Fuarı, ITF-İstanbul Fuarcılık tarafından Mobilya Sanayicileri Derneği desteğiyle kapılarını bugün açtı. İMOB 2007 İstanbul Mobilya Fuarı, sektörün önde gelen 300'den fazla firmasını buluşturdu.

Fuarın açılışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak tarafından birlikte yapıldı.

Açılışta konuşan Ceyda Erem, Türk mobilya sektörünü dünyanın dört bir yanından gelen alıcılar ile İstanbul'da bir araya getirdiklerini belirterek, İMOB'un gurur verici bir nitelik kazandığını söyledi. Yabancı sektör temsilcilerinin gelişiyle birlikte fuarın ihracata büyük bir katkı yapacağını söyleyen Ceyda Erem, fuarda 30 yabancı firma bulunduğunu ifade etti.

İMOB'a 60 bin ziyaretçi beklendiğini ve bunun 6 binini yabancıların oluşturduğunu anlatan Ceyda Erem, fuarcılık alanında başarılarının artarak devam edeceğini söyledi. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, İstanbul Mobilya Fuarı'nın yabancı ziyaretçi bazında dönüm noktası olduğuna işaret etti.

TASARIM VE ÜRETİM ÜSSÜ OLMAK İSTİYORUZ

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak da fuarların ülkelerin gelişmişlik düzeyinin göstergesi olduğunu söyleyerek, IMOB'un coğrafyamızda ses getirecek önemli bir organizasyon olduğunu anlattı. Memduh Boydak, İstanbul Mobilya Fuarı'nın uluslar arası standartlara ulaşmış bir fuar olarak, dünyanın en önemli fuar organizasyonları arasında yer aldığını belirterek "Mobilya tasarımında ve üretiminde bölgemizin üssü olmak istiyoruz" dedi.

1 MİLYAR DOLARI AŞACAĞIZ

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise Türk mobilya sektörünün 2007 hedefini gerçekleştireceğine dikkati çekti. MOSDER'in fuarcılıkta kendini kanıtlamış CNR'ı partner seçmesinin büyük bir avantaj olduğunu belirten Mustafa Boydak, "1 milyar doları aşan bir ihracat yapacağız" şeklinde konuştu.

FİRMALAR

İMOB 2007 Fuarı'na aralarında İstikbal, Çilek Mobilya, Seray, Alfemo, İpek Mobilya, Yataş, Doğtaş, Fatih Kral, Mete Bronz, Mirage ve Adnan Serbest gibi sektörün önde gelen çok sayıda firma ve markası katılıyor.

İMOB Fuarı'nda düzenlenecek tasarım yarışması hayal gücünü zorlayarak yaratıcılığını konuşturan yenilikçi ve farklı estetik anlayışa sahip tasarımcıların yarışmasına sahne olacak. Yarışmada jüri tarafından seçilerek dereceye girenler fuarın ikinci günü yapılacak ödül töreninde ödüllerine kavuşacak.

(CHT-HO-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İstanbul Mobilya Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement