Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

16.08.2014 10:03

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bartın- Safranbolu yolunun 5-34 kilometreleri arasındaki asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İstanbul Şile- Ağva yolu 23-28 kilometreleri arasında sürdürülen üst yapı çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerini dikkate almaları isteniyor.

Akşehir-Bağkonak- Yalvaç yolunun 10-12 kilometreleri arasında devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile ulaşıma kapatılacak.

Mersin- Tarsus otoyolunun 0-10 kilometreleri arasında yapımı sürdürülen heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Mardin- Midyat yolunun 12-23 kilometreleri arasında devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Ceyhan- Yumurtalık yolunun 24-28 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement