Öyk Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Öyk Kararları

Öyk Kararları

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Ankara, İzmir, Antalya ve Aydın'da bazı taşınmazların satışlarını, bazılarının da imar planı değişikliklerini onayladı.

07.05.2014 10:05

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Ankara, İzmir, Antalya ve Aydın'da bazı taşınmazların satışlarını, bazılarının da imar planı değişikliklerini onayladı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Kurul kararlarına göre, özelleştirme kapsamında yer alan Ankara Keçiören'deki Maliye Hazinesine kayıtlı taşınmazın, ihalede 33 milyon 520 bin lira ile en yüksek teklifi veren HSY Yapı İnşaat-Bahadır Mühendislik-Şerbetçi İnşaat Ortak Girişim Grubu'na satılmasına karar verildi.

Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen T. Selüloz ve Kağıt Fabrikası AŞ adına kayıtlı; İzmir'in Bornova ilçesindeki  taşınmazın, 9 milyon 650 bin lira ile en yüksek teklifi veren Sümen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satılması kararlaştırıldı.

Kurul ayrıca, Antalya'nın Elmalı İlçesi, Karyağdı Mahallesinde Konut Alanı" ve "Yol" kararına ilişkin imar planı değişikliği ile mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Karaman'daki taşınmazda "Spor Tesisleri Alanı ve Teknik Altyapı Alanı" olarak ayrılmasına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliklerine onay verdi.

ÖYK, Aydın'ın Didim ilçesindeki taşınmazın, 861 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Sayine Subaşı'na; Erzurum'un Palandöken ilçesindeki taşınmazın da 130 bin lira ile en yüksek teklifi veren Koza Telekomünikasyon İnşaat Turizm Proje Müşavirlik İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ'ye satılmasını onayladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Öyk Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement