Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Suruç'taki terör saldırısını gerçekleştirenleri devletin, en kısa zamanda adalete teslim edeceğini belirterek, "Ülkemizdeki huzur ortamının devamı için sağduyumuzu korumalıyız" ifadesini kullandı.
Apaydın, yazılı açıklamasında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen intihar saldırısının, Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunu bildirdi.
Suruç'taki hain saldırıyı ve terörün her türlüsünü lanetle kınadığını belirten Apaydın, şunları kaydetti:
"Patlamada onlarca vatandaşımız hayatını kaybederken, 100'den fazla yaralının olması hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri devletimiz, en kısa zamanda adalete teslim edecektir. Ülkemizdeki huzur ortamının devamı için sağduyumuzu korumalıyız. Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."
Son Dakika › Ekonomi › Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.