Çevreyi Kirleten Rekor Ceza - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çevreyi Kirleten Rekor Ceza

Çevreyi Kirleten Rekor Ceza
17.08.2012 11:30

Bakan Erdoğan Bayraktar çevre kirliliğine sebebiyet veren işletmelere verilecek cezayı açıkladı...

Bakan Erdoğan Bayraktar çevre kirliliğine sebebiyet veren işletmelere toplamda 30 milyon 807 bin 236 lira para cezası verildiğini açıkladı.

SON 7 AYDA 18 BİN 103 DENETİM GERÇEKLEŞTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yapmış olduğu açıklamada; 2012 yılı, Ocak-Temmuz ayları arasında toplamda 18 Bin 103 adet işletmenin, çevre denetiminin gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Bayraktar, tespit edilen uygunsuzluklara toplam 30 Milyon 807bin 236 Lira para cezası verildiğini ve bu uygulama sonucunda 120 tesisin kapısına kilit vurulduğunu belirtti.

60 ADET DENETİM ARACI ALINACAK

Bakan Erdoğan Bayraktar, ayrıca 5 milyon 132 bin TL ye mal olacak 60 adet denetim aracının, DMO (Devlet Malzeme Ofisi) aracılığı ile alınacağının müjdesini verdi. Bu şekilde denetimlerin daha etkin bir şekilde yapılacağını belirten Bayraktar "Yapılan denetimlerle çevreye ne kadar duyarlı olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız. Denetim için alınacak 60 adet denetim aracıyla birlikte, Türkiye genelinde etkin denetimlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Çevreyi Kirleten Rekor Ceza - Son Dakika


Advertisement