Haliç Tanıtım Projelerinde Yirmibirgram İmzası - Son Dakika
Emlak

Haliç Tanıtım Projelerinde Yirmibirgram İmzası

Haliç Tanıtım Projelerinde Yirmibirgram İmzası

Türkiye'nin en hızlı büyüyen marka aktivasyon ajansı Yirmibirgram, Hilton Garden Inn Golden Horn'un ilk ulusal reklam kampanyasını hazırladı.

06.06.2014 10:29  Güncelleme: 11:01

Mecrasız tanıtım çözümleri sunan marka aktivasyon ajansı Yirmibirgram, kentsel dönüşüm projeleriyle Haliç'e yeni bir soluk getiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş iştiraki olan Hilton Garden Inn Golden Horn'un ilk ulusal çok mecralı reklam kampanyasını gerçekleştirdi.

Amplio'nun ileri Haliç vizyonu, Reklamcılar Derneği üyesi bir fikir şirketi olan Yirmibirgram'ın stratejik ve kreatif servisi ile etkili bir tanıtıma dönüştü. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Haliç'i merkez alan lokasyon odaklı kampanyada açık hava, sinema ve internet mecraları eş zamanlı kullanıldı.

Kampanya Künyesi

Reklamveren: Amplio

Reklamveren Sorumlusu: Serkan Ballı

Reklam Ajansı: Yirmibirgram

Kreatif Direktör: Onur Yanık

Yaratıcı Ekip: Hande Sarı, Dilara Irmak, Koray Güler

Müşteri İlişkileri: Pelin Albant

Yirmibirgram Hakkında:

Reklamcılar derneği üyesi bir fikir şirketi olan Yirmibirgram, mecrasız tanıtım çözümleri sunan bir marka aktivasyon ajansıdır. Yirmibirgram'ın temel amacı iletişime artı bir duyu eklemektir; Yirmibirgram bu anlayışla markalar için markette, alışveriş merkezinde, spor salonunda, sokakta, sahilde, üniversitede ya da bir gece kulübünde satış odaklı aktivasyon projeleri geliştirmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Emlak Haliç Tanıtım Projelerinde Yirmibirgram İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement