Toroslar Belediyesi, vergi ödemeleri için vezneleri hafta sonu açık tutacak - Son Dakika
Emlak

Toroslar Belediyesi, vergi ödemeleri için vezneleri hafta sonu açık tutacak

Toroslar Belediyesi, vergi ödemeleri için vezneleri hafta sonu açık tutacak

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2023 yılı 2'nci taksit ödemelerinin sona ermesi dolayısıyla veznelerini hafta sonu açık tutacak. Vatandaşlar, belediyenin hizmet binasındaki veznelerden ödemelerini yapabilecek veya online olarak tahsilat.toroslar-bld.gov.tr adresinden hızlı ödeme yapabilecek. Ödemelerin son ödeme tarihinden önce yapılması önemle vurgulandı.

23.11.2023 15:41

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2023 yılı 2'nci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2023 Perşembe günü sona ermesi dolayısıyla, veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre vatandaşlar, 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında Toroslar Belediyesi ana hizmet binasındaki veznelerden vergi borçlarını ödeyebilecek. Mükellefler, ödemelerini ayrıca günün her saatinde belediyenin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden 'hızlı ödeme' linkini tıklayarak online olarak da gerçekleştirebilecek.

Yetkililer, mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmaları uyarısında bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Toroslar Belediyesi, vergi ödemeleri için vezneleri hafta sonu açık tutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement