Merkezler Domino Etkisinde! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Merkezler Domino Etkisinde!

Merkezler Domino Etkisinde!
20.09.2012 10:15

ABD`li WSJ Gazetesi: Merkez bankaları kaslarını açıyor

ABD'li WSJ Gazetesi, merkez bankalarının piyasalara sağladığı desteğin domino etkisi yarattığını yazdı.

Merkez bankalarının finansal piyasalara sağladığı muazzam likidite dünya çapında domino etkisi yaratıyor.

PİYASALARDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

HİSSE FİYATLARINA ANLIK ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...

ABD'li Wall Street Journal Gazetesi, Brezilya'dan Türkiye'ye kadar birçok hükümetin, ucuz paranın mali piyasalarına akın edip para birimlerinin değerlenmesini önlemeye çalıştığını yazdı.

Haberde şu ifadelere yer verildi: "Piyasalara likidite veren son banka, Japonya Merkez Bankası oldu. Brezilya pazartesi günü ters dolar swap'ına başladı. Peru, para piyasalarına müdahale stratejisini yerel para biriminin değerini düşürmeye yönelik değiştirdi. Türkiye ise faizi beklenenden sert indirdi. Güney Kore, Tayland, Singapur ve Filipinler ise Fed'in adımına temkinli yaklaşıyor."

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Finans Merkezler Domino Etkisinde! - Son Dakika


Advertisement