15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir: "15 Temmuzda Akaryakıt Almak İçin Sıraya Girenler Bugün Adalet... - Son Dakika
Genel

15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir: "15 Temmuzda Akaryakıt Almak İçin Sıraya Girenler Bugün Adalet...

15 Temmuz gazisi Murat Daşdemir: "15 Temmuzda akaryakıt almak için sıraya girenler bugün adalet için yürüyüş yapıyor" "15 Temmuz ruhu mücadelesi yok olmasın mücadelesini veriyorum" "Bylock kadar Emniyette alınan taltiflerde önemli"KIRŞEHİR - 15 Temmuz günü gazi olan ve Fettullah cemaati...

30.06.2017 13:56

15 Temmuz gazisi Murat Daşdemir: "15 Temmuzda akaryakıt almak için sıraya girenler bugün adalet için yürüyüş yapıyor"

"15 Temmuz ruhu mücadelesi yok olmasın mücadelesini veriyorum"

"Bylock kadar Emniyette alınan taltiflerde önemli"

KIRŞEHİR - 15 Temmuz günü gazi olan ve Fettullah cemaati üyeleri tarafından sürgüne gönderildiğini ileri süren gazi eski polis memuru Murat Daşdemir, gazete abonesi olmadığı için sürgüne gönderildiğini ve bylock kadar Emniyette alınan taltiflerin de önemli olduğunu söyledi.

İhlas Haber Ajansına açıklamada bulunan Daşdemir, Allah ömür verdiği süre içerisinde çocukları başta olmak üzere 15 Temmuz'da yaşanan kahramanlığı anlatacağını belirterek 15 Temmuzda akaryakıt istasyonlarında sıraya girenlerin adalet için yürüyüş yapmakta olduğunu belirtti.

15 Temmuz ruhunun yaşaması için gönüllü fedai olduğunu belirten ve açıklamada bulunan Daşdemir, "15 Temmuz ruhunun ölmemesi için destek istiyorum. Devletimden yaşadığım süreçle ilgili herhangi bir beklentim yok. FETÖ'nün mağduru olarak cezaevinde kaldım."dedi

"Gazete abonesi olmadığı için hayatı karardı"

Cemaat yapılanması içerisinde kendisine teklif edilen gazete aboneliğini kabul etmediği için hayatının zindana döndüğünü anlatan gazi Murat Daşdemir, "2001 yılında polis olarak göreve başladığımda cemaat üyeleri ile tanıştım. Kendilerine mesafe koydum. Gazetelerine abone olmadım ve sonra kendimi Kaymakamlık bahçesinde kedi kovalarken maydanoz toplarken ve bakkaldan ekmek almaya giderken gördüm.

Maskeleri ise kısa bir süre sonra düştü. İlk görev yerimde tayinim tercih dışı Kocaeli'ne çıktı. Kocaeli ise bir nevi üsleri gibi beni istemediğim bir çok branşta çalıştırdılar. Bana bunları yapanlar ise 17/25 Aralık sonrası yaşanan süreçte cezaevine girdi. Çeşitli yaptırımlarla büyümemiz engellendi.

2009 yılından sonra sürgüne gönderildim. Mesleğimden atıldım. Polislikten atılmış olmamın verdiği durumla çaresiz kaldım. Çocuklarımın nafakası için mücadele ettim. Allah, 15 Temmuz gecesi nasip etti. Gölbaşındaki evimden duyduğum patlama sonrası harekete geçtim. O gece vatansever herkes benim yaptığımı yapardı. O günlerde akaryakıt İstasyonlarında sıraya girenler bugün ise adalet için yürüyüş yapıyorlar. Onların gündem olduğu kadar bizler gündem olamıyoruz.

Devletimiz bizim için gerekeni yaptı. Bizler, vatan millet ve bayrak mevzuu için yollara çıktık. Ben vücudumda yer alan parçaları şeref madalyası olarak taşıyorum. Devletimden 15 Temmuz ile ilgili herhangi bir talep sahibi değilim."

"Emniyette bylock kadar alınan taltifler de önemli"

Emniyet yapılanması içerisinde FETÖ terör örgütünün yazışma programı bylock kadar alınan taltiflerinde önemli olduğunu ifade eden Daşdemir şunları kaydetti:

"Bu yapı ile mücadele etmek zor. Geçmişte polislik yapmış birisi olarak şunu diyebilirim. Bunlar kul hakkı yemediğini ifade ediyor. Ama Emniyet Teşkilatlanması içerisinde ben aldıkları taltiflere bakarım. Kim hak ettiğinden fazla taltif ve takdir alıyorsa bu insanlar bylocktan daha etkili şekilde FETÖ'cüdür. Biz gecemizi, gündüzümüze katıp canımızla mücadele verirken masadan kalkmadan bunlar akşam makrube yiyerek yüzlerce taltif aldılar. Operasyonlarda olanlar taltif dahi alamıyor.

15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir: "15 Temmuzda Akaryakıt Almak İçin Sıraya Girenler Bugün Adalet...
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir: '15 Temmuzda Akaryakıt Almak İçin Sıraya Girenler Bugün Adalet... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement