Bakışları ile Fenomen Olan Suriyeli Çocuk Okula Başladı - Son Dakika
Genel

Bakışları ile Fenomen Olan Suriyeli Çocuk Okula Başladı

Bakışları ile fenomen olan Suriyeli çocuk okula başladı Spor merkezine ömür boyu ücretsiz üyeliği yapılan Suriyeli çocuğun hayatı değiştiADIYAMAN - Sırtında boya sandığıyla, spor salonunda spor yapan kişileri izlerken çekilen fotoğrafıyla sosyal medyada fenomen olan 15 yaşındaki Suriyeli...

12.01.2018 16:33

Bakışları ile fenomen olan Suriyeli çocuk okula başladı

Spor merkezine ömür boyu ücretsiz üyeliği yapılan Suriyeli çocuğun hayatı değişti

ADIYAMAN - Sırtında boya sandığıyla, spor salonunda spor yapan kişileri izlerken çekilen fotoğrafıyla sosyal medyada fenomen olan 15 yaşındaki Suriyeli çocuk tamamlanan kaydı sonrası okula başladı.

Geçtiğimiz günlerde Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi'nde sırtında ayakkabı sandığı, ayağında terliğiyle spor salonunda spor yapanlara bakarken görüntülenen Suriyeli Muhammed Hüseyin'in fotoğrafı, bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bakışlarıyla fenomen haline gelen Suriyeli çocuğa, spor merkezinin yöneticileri tarafından ömür boyu ücretsiz üyelik ve spor kıyafetleri hediye edildi.

Suriyeli çocuk okula başladı

Hem vatandaşlar hem de sporseverler tarafından büyük ilgi gören Suriyeli Muhammed Hüseyin'in okul kaydı yapıldı. Adıyaman Atatürk İlkokuluna kaydı yapılan ve yapılan kayıt sonrası 4/B sınıfında eğitim görmeye başlayan Suriyeli Muhammed Hüseyin, kısa sürede okul ortamına ayak uydurmaya başladı.

Kendisiyle yakından ilgilenen Olimpiyat Spor Salonu İşletmecilerinden Mustafa Küçükkaya, Engin Doğan ile Ömer Dicle'ye sonsuz teşekkür ettiğini de dile getiren Suriyeli Muhammed Hüseyin, okuyup doktor olacağını vurguladı.

Tek hayalinin kilolarından kurtulup zayıf bir kişi olma ve aynı zamanda okuyup doktor olmak istediğini belirten Suriyeli Muhammed Hüseyin, " Bugün başladım okula. Türkiye devletine çok teşekkür ederim. Hayalim doktor olmak" dedi.

Çocuğunun okumasından ve herkesten gördüğü ilgi karşısından oldukça mutlu olduğunu belirten Suriyeli Muhammed Hüseyin'in babası Hüseyin Cemil Abdullah, "Bu Muhammed'in ilkokuludur. Bugün oğlumun okulda ilk günü, ben çok teşekkür ederim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bütün Türkiye halkına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Suriyeli Muhammed Hüseyin'in okula başlamasından dolayı oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Olimpiyat Spor Merkezi İşletmecilerinden Mustafa Küçükkaya, " Kendisi gibi bende çok heyecanlıyım. Böyle güzel bir olaya vesile olduğumuz için çok mutluyuz, gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu saatten sonra hem okuluna devam edecek hem de sporuna devam edecek. İleride doktor olmak istiyormuş, inşallah istediğine ulaşır" şeklinde konuştu.

Bakışları ile Fenomen Olan Suriyeli Çocuk Okula Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakışları ile Fenomen Olan Suriyeli Çocuk Okula Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement