Tatilcilerin Feribot Çilesi Başladı - Son Dakika
Genel

Tatilcilerin Feribot Çilesi Başladı

Tatilcilerin feribot çilesi başladıÇANAKKALE - Çanakkale'de 10 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların oluşturdukları uzun kuyruklar çileye dönüştü.

25.08.2017 14:28

Tatilcilerin feribot çilesi başladı

ÇANAKKALE - Çanakkale'de 10 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların oluşturdukları uzun kuyruklar çileye dönüştü. Tatilciler, Çanakkale'den Eceabat ve Kilitbahir'e geçmek için saatlerdir sıra beklediklerini söyledi.

Çanakkale'de bugün öğle saatlerinde başlayan arabalı feribot kuyruğu, Demircioğlu Caddesi boyunca devam ediyor. Bayram tatilini izinleriyle birleştiren vatandaşlar, Gökçeada ve Gelibolu Yarımadası'nda bulunan şehitlikleri gidebilmek için feribot kuyruğunda bekliyorlar.

Ayrıca, bugün mesai bitimi sonrası başlayacak olan 10 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte Akdeniz ve Ege'ye gidecek tatilcilerin, Marmara ve Trakya bölgesinden gelmesiyle birlikte Gelibolu, Eceabat, Kilitbahir ve Çanakkale feribot yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Feribot seferleri, doldur boşalt sistemiyle çalışmaya devam ediyor.

Tatilcilerin Feribot Çilesi Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tatilcilerin Feribot Çilesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement