Tekirdağ'da kar yağışı sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'da kar yağışı sürüyor

27.01.2021 11:22  Güncelleme: 11:31

- Tekirdağ'da kar yağışı sürüyor Çorlu beyaza büründü Kar İstanbul'un sınırında Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'un sınır komşusu Çorlu'da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.

- Tekirdağ'da kar yağışı sürüyor

Çorlu beyaza büründü

Kar İstanbul'un sınırında

TEKİRDAĞ - Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'un sınır komşusu Çorlu'da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iş yerlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar beyaz bir zeminle karşılaştı. Ağaçlar, binaların çatıları ve yolların beyaza büründüğü ilçede trafikte seyreden araçlar da zaman zaman zor anlar yaşadılar.

İstanbul'un sınır komşusu Çorlu ile Ergene ilçesinde başlayan kar yağışının olumsuz etkilerini azaltmak adına görevliler temizlik çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tekirdağ'da kar yağışı sürüyor - Son Dakika


Advertisement