Vatan Şaşmaz Öldürülmeseydi Bu Konserin Sunuculuğunu Yapacaktı - Son Dakika
Genel

Vatan Şaşmaz Öldürülmeseydi Bu Konserin Sunuculuğunu Yapacaktı

Vatan Şaşmaz öldürülmeseydi bu konserin sunuculuğunu yapacaktı Antalya'nın Kemer ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan başkan Mustafa Gül: " Üzüntülüyüz, sunucu arkadaşımız bugün burada olacaktı ama yanlışlık mı, hata mı, ecel mi diyelim.

31.08.2017 15:20

Vatan Şaşmaz öldürülmeseydi bu konserin sunuculuğunu yapacaktı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan başkan Mustafa Gül:

" Üzüntülüyüz, sunucu arkadaşımız bugün burada olacaktı ama yanlışlık mı, hata mı, ecel mi diyelim. aramızdan ayrıldı"

ANTALYA - İstanbul'da 5 yıldızlı bir otel odasında eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürülen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın, öldürülmeseydi Kemer ilçesinde dün akşam düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması etkinliğinde sunuculuk yapacağı kaydedildi. Soner Sarıkabadayı'nın sahne aldığı ve binlerce Kemerli'nin katılımıyla gerçekleştiren konser öncesinde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Vatan Şaşmaz'ı işaret ederek, "Üzüntülüyüz, sunucu arkadaşımızı bugün burada olacaktı ama artık yanlışlık mı, hata mı, ecel mi diyelim. Biz onu çok seviyorduk,kemer festivalinin önemli renklerinden biriydi, iki gün önce aramızdan ayrıldı. Akrabalarına baş sağlığı diliyoruz, inşallah onu Rabbim bizden daha çok sevmiş yanına almıştır diye kendimizi teselli ediyoruz" dedi. Konserin sunuculuğunu Vatan şaşmaz yerine sunucu Okan Karacan yaptı.

Kemer İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenledi. Kemer Belediyesi önünde başlayan yürüyüşe, İlçe Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye tarafından dağıtılan ve üzerinde, Atatürk fotoğrafı bulunan, '30 Ağustos Zafer Bayramı 95. yıl' yazan kırmızı tişörtler giyen katılımcılar, bando eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü.

Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Soner Sarıkabadayı yaklaşık 1 saat boyunca sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Vatan Şaşmaz Öldürülmeseydi Bu Konserin Sunuculuğunu Yapacaktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Vatan Şaşmaz Öldürülmeseydi Bu Konserin Sunuculuğunu Yapacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement