"1. Kristal Fare" Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

"1. Kristal Fare" Ödülleri Sahiplerini Buldu

"1. Kristal Fare" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Medyafaresi.com isimli internet sitesi, 1. Kristal Fare Ödülleri'ni dağıttı.

06.03.2012 00:44  Güncelleme: 06:11

Medyafaresi.com isimli internet sitesi, 1. Kristal Fare Ödülleri'ni dağıttı.

*Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi ödülü; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verilirken Yılın televizyonculuk olayı ödülü ise Van depremi ardından yapılan "Van için Tek Yürek" projesi ile İrfan Şahin, Adem Gürses ve Pietro Vicari'nin oldu

Bu yıl 9. yaşını kutlayan medya haber portalı Medyafaresi.com, 1. Kristal Fare Ödülleri'ni dağıttı. Maçka Cahide de düzenlenen gecenin sunuculuğunu Saba Tümer ve Murat Başoğlu yaparken, 13 dalda ödül verildi. Geceye Uğur Dündar, Nazlı Ilıcak, İrfan Değirmenci, Acun Ilıcalı, Hilal Cebeci, Ece Erken, Wilma Elles, Ayşenur Arslan, Nazlı Tolga, Şenay Akay, Gani Müjde, İvana Sert, Uğurkan Erez, Nihat Doğan, Tayyar Işıksaçan, Süheyl Uygur ve Yonca Evcimik 'ın yanı sıra iş ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

CUMHURBAŞKANI GÜL'E SOSYAL MEDYA ÖDÜLÜ

Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi ödülü; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verildi. Gül adına ödülü basın danışmanı Ahmet Sever aldı.

YILIN TELEVİZYONCULUK OLAYI

Yılın televizyonculuk olayı ödülü Van depremi ardından Kanal D'nin de aralarında bulunduğu 13 kanal ile 3 radyoda ortak olarak canlı yayınlanan "Van için Tek Yürek" projesi ile İrfan Şahin, Adem Gürses ve Pietro Vicari'nin oldu. Kanal D'nin başlattığı, ardından da çığ gibi büyüyen "Van İçin Tek Yürek" yardım kampanyasında 62 milyon TL'lik rekor bağış toplanmıştı.

İBRAHİM TATLISES KATILMADI

Yılın talk show programcısı seçilen Beyazıt Öztürk ödülünü sunucu FOX ana haber sunucusu Nazlı Tolga'dan aldı. Yılın en çok izlenen dizisi ödülü ise izlenme rekorları kıran, Öyle Bir Geçer Zamanki"nin oldu. Ödülü dizide Caroline karakterini canlandıran oyuncu Willma Elles aldı. Sosyal medyada yazıları en çok paylaşılan yazar ödülünün sahibi Yılmaz Özdil oldu.Özdil geceye katılamadığı için ödülünü Uğur Dündar aldı. Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre tedavi gördükten sonra sağlığına tekrar kavuşan İbrahim Tatlıses, Yılın Mucizesi ödülünün sahibi oldu. Geceye katılamayan Tatlıses'in ödülünü menajeri Eyüp Kanat aldı.

Medyada vicdan ve cesaret ödülü Ahmet Altan'a, Özel başarı ödülü TRT'ye, yılın televizyoncusu ödülü Acun Ilıcalı'ya, Yılın kadın sunucusu ödülü Esra Erol'a, Yılın çıkış yapan TV programı ödülü "Bugün ne giysem" programının sunucuları Hakan Akkaya ve Ivana Sert'e, Yılın röportajcısı ödülü İzzet Çapa'ya ve Yılın sosyal sorumluluk projesi "Burada engellendim" projesi ile Tuğba Çetinkaya'ya verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel '1. Kristal Fare' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement