1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

KOBİDER Genel Başkanı Özgenç: "Taksim dayatması, demokratik bir hak kisvesi altında hazırlanmış bir oyundur.

30.04.2014 21:33

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı yazılı açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün geniş bir katılımla, ruhuna uygun olarak kutlanması için devasa alanlar varken, ısrarla Taksim dayatması, demokratik bir hak kisvesi altında hazırlanmış bir oyundur. Bir nevi Gezi Parkı senaryosunun yeni versiyonudur" ifadelerini kullandı.

Açıklamada ayrıca şöyle denildi:

"Hatırlatmak isteriz ki; Gezi Parkı olaylarında müdahaleler karşısında protestocular zaman zaman polise karşılık vermişler ve çatışmışlar, müdahaleleri engellemek için kaldırım taşları, çöp konteynerleri gibi malzemelerle yollara barikat kurarak eylemlerine devam etmişlerdir.

Eylemler sırasında olayları haber olarak vermeyen medya kanallarına ait bazı araçlar, göstericilerin arasında kalan bazı polis araçları, Gezi Parkı şantiyesi için getirilmiş bazı araç ve malzemeler, eylemciler tarafından tahrip edilmiştir. Büyütülen bu olaylar borsa, turizm, ekonomi ve bölge esnafını fevkalade olumsuz etkilemiştir." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement