100 Lira İçin Sadaka Kutusunu Çaldılar - Son Dakika
Güncel

100 Lira İçin Sadaka Kutusunu Çaldılar

100 Lira İçin Sadaka Kutusunu Çaldılar

Avcılar'da hediyelik eşya dükkanından bir vakfa ait sadaka kutusunu çalan iki hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

06.11.2013 11:32  Güncelleme: 11:31

İZZET TAŞKIRAN - Avcılar'da hediyelik eşya dükkanından bir vakfa ait sadaka kutusunu çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Parseller'deki iş yerine ait güvenlik kamerası kayıtlarında, müşteri olarak gelen iki kişinin dükkanın içinde dolaşarak etrafı kontrol ettiği görülüyor.

Kayıtlarda, kişilerden birinin para bozdurma bahanesiyle kasadaki dükkan sahibi Şaban Şahin'e yaklaşarak koluyla kapattığı sadaka kutusunu arkadaşının almasına yer veriliyor.

Görüntülerde, soğukkanlı tavırlarıyla dikkati çeken iki hırsızın, sadaka kutusunu aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi dükkandan hızla uzaklaştıkları izleniyor.

- "Önlem olarak yeni sadaka kutusunu masaya yapıştırdık"

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Şaban Şahin'in kardeşi Mehmet Şahin, ağabeyinin hırsızlığı olaydan birkaç dakika sonra fark ettiğini söyledi.

Şahin, hırsızlardan birinin para bozdurma bahanesiyle kasaya yaklaşarak koluyla sadaka kutusunu kapattığını anlatarak, "Diğeri de o anda kolunun altından kutuyu rahatça çekiyor. Daha sonra eline alarak hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkıyor. Birkaç dakika sonra ağabeyim sadaka kutusunu göremiyor. O an fark ediyor" diye konuştu.

Bir vakıf yararına para toplanan ve içinde yaklaşık 100 lira bulunan sadaka kutusunu çalanları Allah'a havale ettiklerini belirten Şahin, "Bu olaydan biz de ders çıkardık. Yeni koyduğumuz sadaka kutusunu masaya yapıştırmak suretiyle çalınmasına karşı ufak bir önlem aldık" ifadelerini kullandı.

Şahin, olayla ilgili polise başvurduklarını dile getirerek, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldığını kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 100 Lira İçin Sadaka Kutusunu Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement