15 Temmuz Şehitleri İçin 250 Fidan - Son Dakika
Son Dakika Logo

15 Temmuz Şehitleri İçin 250 Fidan

12.07.2017 12:13

Hasan DEMİRBAŞ- Süleyman EKİN ANTALYA-DHA) ANTALYA Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, 15 Temmuz şehitleri için 250 fidanı toprakla buluşturdu.

Hasan DEMİRBAŞ- Süleyman EKİN ANTALYA-DHA) ANTALYA Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, 15 Temmuz şehitleri için 250 fidanı toprakla buluşturdu.

Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşenler için Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nün (BATEM) bulunduğu alana 250 fidan dikti. Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabayram ile personelin katıldığı etkinlikte, 250 fidan toprakla buluşturuldu, can suyu verildi. Karabayram, Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da vahşet yaşatılmaya çalışıldığını belirterek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ülkenin aydınlık geleceğini çalmaya çalıştığını söyledi. Karabayram, Bedenlerini bu ülke için feda edenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Şehitlerimizin adını verdiğimiz fidanları doğaya armağan ediyoruz. Bu ülkenin meclisine, cumhuruna, halkına kast edenleri tarif hiçbir zaman affetmeyecek. Onları karanlıklara gömdüğümüz gibi aydınlıklar bizimdir. FETÖ üyelerini tarihin anıtları altına gömdüğümüzü ilan ediyorum. Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz kazanacaktır. İlelebet bu şanlı bayrağımız dalgalanmaya devam edecektir dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitleri İçin 250 Fidan - Son Dakika


Advertisement