24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "24 Kasımlar geleneksel kutlamaların tekrarlandığı günler olmamalıdır.

23.11.2016 14:21

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "24 Kasımlar geleneksel kutlamaların tekrarlandığı günler olmamalıdır. Hedeflerin konulduğu, bir önceki yıl konulmuş hedeflerin gerçekleşme düzeyinin gözden geçirildiği ve sorgulandığı bir gün olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Torun, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çocukların, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında yürüyen, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş, düşünen, sorgulayan, özgür ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirilmesinin ülke geleceği için önemini vurgulayan Torun, "Ulu Önder Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ancak Cumhuriyetimizin ideallerini gerçekleştirme sorumluluğu yüklediği öğretmenlerimizin desteği ve fedakarlığı ile yetişecek, ulusumuzun geleceğine yön vermeye devam edecektir." ifadesini kullandı.

24 Kasımların geleneksel kutlamaların tekrarlandığı günler olmaması gerektiğini belirten Torun, mesajında şunları kaydetti:

"Hedeflerin konulduğu, bir önceki yıl konulmuş hedeflerin gerçekleşme düzeyinin gözden geçirildiği ve sorgulandığı bir gün olmalıdır. Şüphesiz ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında ve bilgi toplumunda yerini alabilmesinde en büyük sorumluluk öğretmenlerimizindir. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve minnetle anıyor, onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan geleceğin mimarları kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü içten duygularımla kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement