29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

- Bodrum ilçesindeki kutlama töreni, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın konuşması, Törene katılanlardan görüntü, Öğrencilerin gösterileri, Gösterileri izleyen vatandaşlar, Tören geçişinden görüntü.

29.10.2017 16:07

- Bodrum ilçesindeki kutlama töreni,

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın konuşması,

Törene katılanlardan görüntü,

Öğrencilerin gösterileri,

Gösterileri izleyen vatandaşlar,

Tören geçişinden görüntü.

Cumhuriyet Bayramı Muğla ve ilçelerinde çeşitli törenlerle kutlandı.

Bodrum ilçe stadındaki törende, öğrenciler halk oyunları gösterisi yapıp, şiir okudu.

"İşgalden Cumhuriyet'e" adlı drama gösterisi ise stadı dolduran yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle izlendi.

Törende, konuşan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, demokratik, laik ve sosyal Cumhuriyet ve onun kazanımlarının ırk, dil, din, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığı olduğunu söyledi.

Milletin, Cumhuriyeti canından aziz bildiğini belirten Yılmaz, "Cumhuriyet, demokrasimiz, gelişen ekonomimiz, yaptıklarımız ve yapabileceklerimiz dostlarımıza güven ve övünç kaynağı olmakta, milletimize düşmanlık hisleri besleyen karanlık güçleri ve vatan hainlerini ise korku ve telaşa düşürmektedir. Büyük kahraman, asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürümeye, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve vatandaşların katıldığı kutlama programı, tören geçişi ile son buldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement