3 Araca Çarparak Durabildi: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

3 Araca Çarparak Durabildi: 2 Yaralı

3 Araca Çarparak Durabildi: 2 Yaralı

Düzce'de, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil üç araca çarptıktan sonra yoldan geçen çocuğa çarptı.

30.12.2014 18:47

Düzce'de, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil üç araca çarptıktan sonra yoldan geçen çocuğa çarptı. Otomobilin geldiğini gören çocuğun kaçma anı ve aracın çarpması güvenlik kameralarına yansırken, yaralanan çocuk ile sürücü tedavi altına alındı.

Kaza öğle saatlerinde, Bolu Caddesi'nde meydana geldi. Murat Saraçoğlu idaresindeki 81 ED 482 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde bulunan Ahmet Ak idaresindeki 81 DZ 604 plakalı otomobile ardından Cengiz Küçük idaresindeki 81 KD 077 plakalı otomobile ve park halindeki 81 KH 013 plakalı otomobile çarptı. Otomobil daha sonra yoldan geçen Ertan Arı isimli öğrenciye çarparak durabildi. Yardıma koşan vatandaşlar yaralanan Ertan Arı'yı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada vatandaşlar yaralı çocuğun ıslanmaması için şemsiyelerini açtılar. 112 Acil Servis ekipleri Ertan Arı ile yaralanan otomobil sürücüsü Murat Saraçoğlu'nu olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.

Otomobilin çocuğa çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Şemsiyesi ile yoldan geçen çocuk kaçmaya çalışırken arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla yere düşmesi ve ayağa kalkması, vatandaşların çocuğa ve sürücünün yanına koşma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Araca Çarparak Durabildi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement